Fisk.

2013-01-05 - 17:54:00 | Lisa | 0 kommentarer

Mitt 2013, enligt veckorevyn.

Året överlag: Det som stökat mest hos Fiskarna den senaste tiden har varit ekonomin, och kanske med den en hel del vilsenhet. Kanske har du inte känt att du haft medel för att kunna åstadkomma det du drömmer om, eller att din trygghet varit beroende av något du inte har tillgängligt. Nu äntligen har saker vänt, och 2013 ser ut att bli både tryggt, inspirerande och fullt av kärlek. Speciellt början av året är en tid då du har tid att stabilisera dig lite mer, precis lagom för att under sommaren upptäcka en blomstrande romantisk sida hos dig själv. Bingo!

Kärlek: Början av året kanhända att du med en del försiktighet och tillbakablickande tänker mer på vad som varit än vad som skulle kunna komma. Men så smyger sig sommaren på, och kanske börjar du se saker du inte noterat tidigare. Dina kreativa och romantiska sidor vävs ihop och det är inte helt otänkbart att några av er får någon slags ny kontakt med barn – därmed inte sagt att det är era, men kanske via någon vän eller något syskon. Hela hösten ser ut att ha ett romantiskt skimmer över sig -  ta det dock lugnt med någon annans hjärta i augusti och september. Passa dig för en clash mellan vänner och en partner/flirt i augusti.

Mest romantiska perioder: Året börjar med en romantisk high som räcker och blir över då den sträcker sig en bra bit in i februari, som blir en riktigt sweet månad för dig. Hela födelsedagsperioden ser ut att bli minst sagt amazing. I mitten av april är det mer jordnära kärlek som lockar, och juni blir nästan lika magisk som februari. Mitten av juli till mitten av augusti förgyller tillvaron med både intellektuell stimulans och djupa känslor. September går än mer på djupet, och året avslutas med de lugnare och mer trygga perioderna i november och december.

Jobb och skola: När lurigheterna med din ekonomi nu äntligen har lugnat ner sig är det lätt för dig att känna dig sugen på att tjäna mer. För er som går i skolan kan ni uppleva att extrajobb vid sidan av lockar mer. Ni som jobbar njuter av tryggheten och kan till och med upptäcka att ni börjar se med helt nya ögon på ert arbete – vilket ger er ny kraft.

Resor, flytt och förändringar: Hemmet är centralt i Fiskens 2013, och en del av er kommer uppleva förändringar inom era vänkretser. Det är ett år då kreativa sidor växer fram, romantik är förhöjt, men där resor och äventyr ligger lägre ner på listan. Kanske behöver du ett lugnt år för att landa lite efter ett flertal intensiva år. Försök dock att inte överdriva investeringar i hemmet eller andra områden som ger dig trygghet i ditt liv. En liten riskfaktor behövs ofta för att få nya perspektiv.

Fokusera på detta år: Att hitta balans mellan dig och kärleken. Kräv inte för mycket, ge inte för lite. Ta hand om andras hjärtan så som du vill att de ska ta hand om ditt.



Kommentarer

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (den publiceras inte)

Har du någon blogg?

Din kommentar: