sista dagen innan tvåtusentretton.

2012-12-31 - 19:14:05 | Lisa | 0 kommentarer
Hej på er! Åt en jätte god middag med mamsen kring halv sex, sex sen for jag vidare till sandra där jag nu är. Vad som händer ikväll är inte säkert då planerna vi hade gick i kras. Men en sak är säker, och det är vi ska träffa massa bra personer i stan och skjuta raketer. Men oavsett vad som händer ikväll kommer det nog blir supert. Ni får ha en riktigt grym kväll så ses vi nästa år. GOTT NYTT ÅR PÅ ER, snart. 

Kanske sista inlägget för i år?

2012-12-30 - 18:50:41 | Lisa | 0 kommentarer
Oldie.
Nu kan jag äntligen pusta ut, nu är planerna för imorgon spikade och det kommer bli grymt. Och som ett extra stort plus kanske moa blir tvär frisk och följer planerna. Men det blir så att jag stannar hemma och fixar mig och äter nyårs middag med mamsen senare kring sju drar jag vidare till sandra och sedan drar vi och massor med mer folk på partyy, haha. Ni får ha en grym nyårsafton, imorgon så hörs vi kanske imorgon eller så nästa år. Puss.

Alla världens storheter väger inte upp en vän.

2012-12-30 - 15:49:01 | Lisa | 0 kommentarer
Hallojsan! Länge sedan jag gjorde ett inlägg känner jag, haha. I alla fall så i fredags gjorde jag inte ett skit, satt mest och lyssnade på musik och såg nån film. Igår gjorde jag inte allt för mycket, for till stan och bytte en julklapp och for sedan och handla. Kring sju, åtta tiden kom moa hit och hon var mitt nattsällskap också. Vaknade kring tolv idag, känns tidigt för mig och sedan dess har moa farit hem och jag har inte gjort så mycket. Försöker fundera ut vad jag ska hitta på imorgon då moa kommer bli sängliggandes. Men ni får ha en bra dag!

tvåtusentolv

2012-12-28 - 17:28:27 | Lisa | 0 kommentarer

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Jaa.

 Hur har ditt 2012 varit? sämst och bra.

Största misstaget iår? många stora misstag.

 Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Jag hoppas det.

 Blev du kär i år? inte kär.

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? många datum jag inte kommer glömma.

 

Vad är din största framgång 2012? ingeet, typ.

 Bästa köpet? Dr.denim jeansen.

 Vad spenderade du mest pengar på? Mat, fika & kläder.

 Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Gangnam style, don’t you worry child, call me maybe, astrologen och luckiest girl

 Vem har du umgåts med mest? Sandra, frida, moa, lina och nu i slutet jimmy and tha gang.

Bästa minnet från 2012? Alla saker jag gjort med moa och dom här sista månaderna har gett mig många
bra minnen.

 Hur många kysste du? Uno.

 Har du haft ett förhållande under 2012? näpp.

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Att vara mer glad och hitta honom.

 Vad önskar du att du gjort mer 2012? Pluggat och skött mig bättre!

 Vad önskar du att du gjort mindre? Tagit dumma beslut.

 Favoritprogram på tv? Inget.

 Största musikaliska upptäckten? Darin, - astrologen!

 Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En bästa vän.

 Vad gjorde du på din födelsedag? Firade med moa och åt tårta.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja, massor.

 Vad fick dig att må bra? Vänner, familj och min säng.

 Vem saknade du? Massor med folk. Farfar speciellt ♥

 De bästa nya människorna du träffade? Jimmy and tha gang!

 Vad vill du säga till dig själv inför 2013: "Plugga mer, ta vara på alla chanser som ges, festa, ha kul, lev livet och umgås med dom som får dig att må bra!" - från en tjejs blogg, men tyckte det passade mig med.

 

 

Torsdag.

2012-12-27 - 17:34:00 | Lisa | 0 kommentarer
@bild från igår.
Vaknade för typ första gången klockan tre idag, inte alls likt mig. Men somnade kanske runt fyra så det är kanskee därför, haha. Fixade sedan mig och provade några klädesplagg jag köpte igår då jag inte provade dom igår. Ikväll bär jag en rutig skjorta, svarta jeans och en mössa då mitt hår ser kaos ut. Drar till hemmingsmark ikväll och är med några bra. Ingenaning om vad som kommer hända där, men brukar alltid bli något bra. Ha de.

Onsdag.

2012-12-26 - 18:12:58 | Lisa | 0 kommentarer
Hejsan. Dagen började klockan halv elva för mig då moa ringde i panik och sa att hon var tvungen att fara till stan precis då. Så fick kuta genom hela lägenheten för att hitta allt jag skulle ha på mig på stan. Och vid elva, halv tolv mötte jag upp moa vid bikbok. Efter det träffade vi sandra och frida, som vi var med tills klockan blev fyra, halv fem. Då fick jag skjuts av min syster och hennes kille hem och fick även reda på att vi ska ha wiggo fram tills nästa tiiiisdag. Låter ubert i mina öron. - I alla fall så händer det inte så mycket ikväll förutom att jag ska hitta på något med sandris och sen får vi väl se vad vi hittar på. Ni få ha en bra onsdag. Ha de. 

Julklapparna mellandagsrean.

2012-12-26 - 16:07:00 | videor | 0 kommentarer

 


25 december.

2012-12-25 - 18:10:46 | Lisa | 0 kommentarer
532576_517484954942887_409448544_n_large
Hejsan! Hoppas ni hade en jätte bra dag igår och att ni fick många presenter, själv fick jag lite presenter men med stort innehåll. Och jag är väldigt nöjd över dom. Men min tagnetbord laggar så ska se en film och sedan höra o någon vill hitta på något. Hejdå.

Julafton

2012-12-24 - 19:02:00 | Lisa | 0 kommentarer

24 december.

2012-12-24 - 00:02:00 | Lisa | 0 kommentarer
Nu har dagen många har väntat på kommit. Nämligen den tjugofjärde december, julafton. Hoppas ni får en riktigt bra dag och att ni får många presenter. God jul på er! 

23 december.

2012-12-23 - 22:18:02 | Lisa | 0 kommentarer
Jäklat en dag kvar till julen, eller snarare bara några timmar. Vilket känns så otroligt skönt. Igår gjorde jag inte ett piss, idag har jag inte gjort så mycket heller förutom att jag for till sandra i några timmar för wimpy kid maraton. Det var riktigt mysigt då vi inte träffats på länge, förutom skolan då, hehe. Kring åtta, halv nio kom mamsen och hämtade mig och sen dess har vi spelat bingo, på "uppesittarkvällen". Men nu ska vi fortsätta och spela och ni får ha en riktigt bra kväll! 

Min frödag.

2012-12-22 - 14:42:14 | Lisa | 0 kommentarer
Godmorgon! Moa for vid elva tiden nån gång, tror jag. Fast jag vet inte för jag har legat och sovit fram tills klockan slog ett. Och påtal om klockor som kom min undebara cielo klocka idag, för bara cirka tio min sedan. I alla fall som ni vet spenderade jag gårdagen med massa fina. Blev upphämtad kring halv tio tiden av två grabbz sedan hämtade vi upp moa och for till lillpite. Var där tills klockan blev två, halv tre då for vi in till stan och bara körde omkring. Hann till och med somna i bilen några gånger, haha, men mysigt var det. Kring halv fyra landade jag och moa i våra sängar, riktigt skönt. Somnade nästan på direkten. Haha, idag har jag ingenaning om vad som kommer hända. Men vi får väl se, ha de. 

Kissekatt.

2012-12-21 - 21:00:51 | Lisa | 0 kommentarer
Tumblr_mfeco4rh791rwz7fwo1_500_large
Hej hej! Fredag och lov, bättre än detta kan det inte bli. Har hängt på stan med moa, jennifer och frida efter skolan slutade och for sedan hem för att min mage gjorde så satans ont. Nu mår jag mycket bättre och ska snart bli upphämtad av några grabbz, plockar sedan upp moa efter vägen och sedan drar vi till Lillpite. Kommer nog bli en rätt så galen kväll, men det blir klart en bra början på lovet. Men ska kila iväg nu och packa lite stuff och fixa till mig då jag har typ nyss kommit ur duschen, och sedan drar jag. Kommer nog hem nån gång under natten eller så blir det att vi sover där. Men ni får ha det bra. Puss. 3 DAGAR KVAR! 

Cielo klockor.

2012-12-20 - 21:13:59 | Lisa | 1 kommentarer
För första gången har jag vunnit något över en julkalender, ish så gladers jag är. Och nu har jag då skickat iväg min adress så snart är den vita cielon påväg till mig, wie. Men jag har lite ångest, för vet inte om jag tog rätt beslut och tog den vita, men jaja, ha de gött så hörs vi då jaag får looooooooov!!!

Torsdag.

2012-12-20 - 16:42:35 | Lisa | 0 kommentarer
Hej på er. Idag är det torsdag vilket betyder att det bara är en endaste dag kvar till jullov och endast fem sjuka dagar till julafton! Hel galet. I allafall så sket jag i bloggningen igår för att jag var så otroligt trött efter innbandyturnering, jag somnade tom klockan åtta på kvällen och det är ikke likt mig. Idag har inget specillt hänt, hade skola, åt glass på non och har bara legaat hemma sen skolan slutade. Så en helt tråkig dag, förutom att jag såg att jag vunnit en klocka från ens julkalender, grymt! Ha de. 

Tisdag

2012-12-18 - 23:56:00 | Lisa | 1 kommentarer
Hej på er! Har inte blivit någon bloggning idag för att jag sovit nästam hela dagen och jag har inte orkat starta dator. För er som inte förstod så har jag varit sjuk idag men snäll som Moa är kommer hon med maxmat. Nu ska jag sova och tagga till innebandyturneringen vi har imorgon, är dock lite smått nervös då jag ska döma alla tjejernas matcher, men he kom nog gå bra. Kram! 

Tillbaka blick. - med Moa.

2012-12-17 - 20:00:00 | Lisa | 0 kommentarer
Sommren 2012 har varit den bästa tiden av alla mina fjorton år. Åhh, kommer aldrig glömma då jag fann min bästa vän, moa. Då jag och hon cyklade som galningar till öjebyn, stan och munksund. Alla kvällar då vi satt och såg fotboll, alla lunchar då vi åt skagen toast. Åh, minne för livet. Men bäst av alla minnen är ju då vi blev riktiga vänner, då vi blev tajtare än tajtast. Vän för livet ♥ 

Den största lyckan är att veta att någon behöver en.

2012-12-17 - 19:00:14 | Lisa | 0 kommentarer
Sista måndagen av hela skolåret 2012, helt sjukt vad tiden går. Men det känns ändå sjukt nice att tvåtusentretton snart är här. Känns som om jag skriver om julen och nyår i varje inlägg, haha, men nu pausar jag på det. Idag då, skolan, for dock hem efter gympan då jag mådde illa och var yr. For hem, såg massa små program, åt middag och nu sitter jag och lyssnar på sandras sköna spotify lista, ack så bra. Men nu ska jag fortsätta att ha tråkigt, byebye. 

Glad you came.

2012-12-16 - 18:56:11 | Lisa | 0 kommentarer
Suttit och plattat håret istället för att ha öppnat kemi boken. Som jag nu måste öppna mot motsatt vilja, och plugga som satan. Suger verkligen på att plugga och alltid då jag pluggar så pluggar jag mest på saker som absolut inte kommer på provet, vilket är apigt dåligt av mig. Förutom att plattat håret har jag också ätit middag, målat naglarna röda, varit stolt över mitt ikke godis ätande, kvälls drömt, längtat och saknat. 

Människor är som pusselbitar, det finns alltid två som passar ihop

2012-12-16 - 16:53:54 | Lisa | 0 kommentarer
Åter igen är det en äcklig söndag. Men tur jag haft en riktigt grym helg som täcker för denna tråkiga söndag som bara består utav plugg och lathet. Haha. Trejde advent också, höll på att glömma det men ikke det. Så idag är det bara åtta fucking dagar kvar tills julen! sgsdghsd, min känslor inför lovet, julafton och nyår. Förresten så hoppas jag att 2013 blir ett bra år. Ska verkligen försöka bli bättre i skolan och bättra, stärka mig som person. Så får hoppas 2013 bjuder på ett grymt år. För det känns som om att 2013 kommer vara mitt bästa år. Dock har 2012 bjudit på några riktig bra saker, såsom då moa blev en stor del i mitt liv och då jag släppte in riktigt bra personer i mitt liv i slutet av året. Men ni får ha en grym söndag! 

Lördag

2012-12-15 - 23:50:00 | Lisa | 0 kommentarer
 Tumblr_metz26d8qt1rhlpyro1_500_large
Hej. Haft en riktigt rolig kväll med två braiga. Jimmy for nyss och nu sitter jag och moa i soffan igen och ska kolla på några avsnitt av gossip girl. Sedan går vi till sängs. Morgondagen kommer bestå av massvis med plugg inför no provet. Så ni får ha de. 

Fredag.

2012-12-14 - 19:21:36 | Lisa | 0 kommentarer
Hej på er! Denna fredag gick vääääldigt fort och jag hade en riktigt bra skoldag. Wiggo är här och stannar över helgen, riktigt mysigt. Snabb skicka iväg ett snap just till moa där det stod att hon skulle få sällskap i sängen. Så inatt övernattar jag i Hortlax med min underbaraste kompis, moa. Imorgon hittar vi väl på något roligt, men nu har maamma bråttom hade. 

Fredagens lista.

2012-12-14 - 19:02:24 | Lisa | 0 kommentarer
Vad har du på dig?
En sovtröja och underkläder. 

Hur mår du?
Jag mår sisådär.

Vad önskar du just nu?
En rejäl imac. 

Vad har du ätit idag?
Äcklig parisare.

Vad ska du göra imorrn?
Ingenaning, typ sova.
 
 
 

Och på onsdag?
Innebandycup.

Vem saknar du?
En viss person.

Senaste köp?
Typ mat.

Vad skrattade du senast åt?
Något. 

Vad grät du senast åt?
Inget bloggmaterial alla fall.

Vem sov du med senast?
Mois. 

 

 

Vad läser du just nu?
denna lista, haha. 

Senast sedda film?
Lol.

Vilken svordom använder du mest?
Fan.

Vem var den senaste som ringde dig?
Syrran.

Har du dejtat någon av en annan religion?
Nä.

 

 

Dina tre senast inkomna sms?
”k”
“ Okej, sovgott :) "
”' Mamma kanske kan lägga ut :)”

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
“Åhh, jag har inga móney.”

Vilken är din favoritfrukt?
Banan, päron och äpple.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ingen.

Vad är du rädd för?
Att bli ensam. 

En person du tycker är snygg?
Hemlisss.

 

Blir du lätt svartsjuk?
Inte lätt.

Din favoritkaraktär ur en serie?
Ingenaning.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
En kille.

Vilket språk hade du velat lära dig?
Engelska utan till och thailändska.

Vad för sorts killar faller du för?
Killar som är roliga, omtänksamma och visar att dem bryr sig. 

Vart vill du åka just nu?
Till en person.

Vad önskar du dig i julklapp?
En imac och pengar.

 Bilder från min instagram, följ mig där, liisalundberg! 

 
 

three old photos

2012-12-13 - 14:50:46 | Lisa | 0 kommentarer
Hej på er! Jag bjuder på en sisådär ett år gammal bild. Skolan idag ägde verkligen ut resten av vecka. Började skoldagen med niornas lucia, som för övrigt var dö grym. Sedan avslutade jag den med eld på NOn och en tårfylld julklapp av mois. Loveu ♥ I alla fall så har jag inget plugg jag måste ta tag i idag och det känns så uber fucking skönt. Sen så ett stort jävla plus på hörnet är ju att vi får lov om exakt åtta galna dagar! Men nu ska jag invänta min syster, hennes kille och wiggo.. Så vi för höras. 

Zara larsson - uncover

2012-12-12 - 18:55:16 | Lisa | 0 kommentarer
 

Alla vill leva längre, men ingen vill bli gammal.

2012-12-12 - 18:16:02 | Lisa | 0 kommentarer
Pratade nyss med min kära fader nyss, som befinner sig i thailand. Känner att jag blev liiite avundsjuk då han sa att dom hade haft 35 plus grader idag. Men bara liite, för vem vill inte bo i äckel norrbotten med 35 minus grader och snö upp till axlarna? Exactlyyy! Orkade verkligen inte ta fram svenska boken och börja plugga, var så myckdet roligare att sitta kvar vid datorn och lyssna på uber musik. Ska lyssna på musik nu och ta svenska boken och plugga in lite och sedan gå och sova. Puss. 

12-12-12, 12.12

2012-12-12 - 16:07:40 | Lisa | 0 kommentarer
Tumblr_mewoffaflr1qdo7rco1_500_large
Dagen idag gick otroligt snabbt, haha. Hann göra färdigt 2 omprov och göra illa mig armbågen. Synd för mig. I alla fall så består min kväll av att plugga till sista provet innan lovet! Vilket är svenska, så ska plugga på det och sedan sova, haha. Juste, idag var det ju även 12-12-12, 12.12! Hoppas ni gjorde er en liten önskning, precis som jag gjorde. Hahha, kuligtkuligt. Om inte, synd. Jaja, imorgon så är det lucia på skolan, så ska se det och sedan gå vanligt skola och sedan fara hem och träna lite spanska. Nu ska jag se filmen lol. Puss och hej, leverpastej,

Onsdag

2012-12-12 - 10:44:51 | Lisa | 0 kommentarer
Hejj!  sorry för dålig uppdatering men i måndags somnade jag efter skolan och 
sov hela dagen. Igår for jag och red på en vatten melon sen pluggade jag, gött. Har lektion nu, bajs på er! 

Solmys.

2012-12-09 - 22:41:04 | Lisa | 3 kommentarer
Med hörlurarna i öronen och "fikat" framställt slår jag nu på solsidan och sedan går jag till sängs. Sovgott!

söndag

2012-12-09 - 14:54:41 | Lisa | 0 kommentarer
 
Gårdagen var riktigt rolig. Åkte epa, bil och såg gustavsson tre trappor. Vid halv två tiden fick jag och moa skjuts hem och sedan åt vi, pratade i skype och somnade sedan vid halv tre-tre tiden. Idag har vi inte gjort ett piss, bara ätit kakor som mamma bjudit oss på. Moa ska nog mest troligt fara hem strax och då ska jag nog ta en lååååång dusch och sedan plugga lite till engelska- och hk provet jag har imorgon. Hade bäst.

Nedräkning.

2012-12-08 - 17:50:00 | Lisa | 0 kommentarer
Sexton helt dryga dagar kvar tills julen. Längtar som ett gnu. Tänk att sitta där med familjen och öppna alla fina julklappar folk köpt till varandra och sedan äta den fantastiska julbordet, åhh, fyfan alltså. Gud så underbart. Och sen får vi ju inte glömma kalleanka!!! Sitta där hela familjen äta julgodis och se kalle anka, hkfjdgd. 

Livet är ett pussel, lägg det

2012-12-08 - 14:34:25 | Lisa | 0 kommentarer
Hej på er. Vaknade kring tio idag av att mami julbakade, så grymt mysigt. Låg kvar i sängen och kollade julkalendern, youtube, 9gag, instagram och facebook. Steg sedan upp och tjuvade kakorna mami hade bakat och sedan satte jag mig vid datorn. Så nu har jag suttit här i några timmar och ska efter detta inlägg gå och duscha och sedan klä på mig, äta middag och sen vid halv sju tiden sticker jag iväg till jävre och är med några grappar. Ni får ha en festlig lördag så hörs vi imorgon.

99 frågor.

2012-12-07 - 23:51:01 | Privat | 1 kommentarer

1. Hur gammal är du om fem år? 19 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? mamma, syster
3. Hur lång är du? 170 ungefär
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Vetinte
5. Vem ringde du senast? Mami
6. Vem ringde dig senast? moa
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Är du sjuk?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? nyss
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du i dag? först sen ett. 
13. Vilken är din favoritjulsång? venne
14. Vilken är din favoritplats? sängen ♥
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i en säng
17. Vad skrämde dig om natten som barn? mörker
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? min och sandras remix.
19. Hur stor är din säng? 90

20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar skitdator
21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4st
23. Hur många landskap har du bott i? Ett!
24. Vilka städer har du bott i? treee
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? sockar
26. Är du social? joo
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys ♥
28. Vilken är din favoritefterrätt? kladdkaka, typ
29. Tycker du om kinamat? jo
30. Tycker du om kaffe? blää


31. Vad dricker du till frukost? oboooy, om it he finns, mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? innerst hos kompisar, över hela hemma
33. Kan du spela poker? nää
34. Tycker du om att mysa/kela? Jaa
35. Är du en beroendemänniska? hhahah va?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope
37. Vill du ha barn? i framtiden, ja
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska och spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? niet
40. Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng, pool2012.


41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och mat
42. Äger du dyrbara smycken? niet
43. Vilket är ditt favoritProgram på tv? typ julkalendern
44. Kan du rulla med tungan? jopp
45. Vem är den roligaste människan du känner? jag själv. not. nämen ingen. haha
47. Vad har du för ringsignal? olika på varje person
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? jååå
49 . Flörtar du mycket? nej
50 . Är du kåt nu? Haha nej


51. Kan du byta olja med bilen? neej
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nope
53. Vilken var den senaste boken du läste? Orka läsa
54. Läser du dagstidningen? Nä
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nieete
56. Dansar du i bilen? alltid
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rixfm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? skolarbete? eller vad?
59. När var du i kyrkan senast? i november
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Har ingen favorit


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? en natt
63. Vad lyssnar du på just nu? tvn
64. Har du varit med i tidningen? Jo, några gånger
65. Vad är det konstigaste du har ätit? bläckfisk
66. Vem såg dig naken senast? Jag
67. Vad är det för färg på din tandborste? rosa
68. Hur imponerar man på dig? Man är sig själv
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? moa
70. Har du någon piercing? öronen
71. Din största vinst? ett gosedjur, typ
72. Civilstånd? Singel

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, youtube, weheartit, mm.
74. Är du fåfäng? Va?
75. Ångrar du någonting du gjort? Massa saker...
77. Vilket är ditt drömjobb? företagare
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Yes
79. Vad har du haft för husdjur? katt och hund
80. Svär du ofta? Hehe, jo


81. Sverige när det är som bäst? Sommarn
82. Kan du åka slalom? nej
83. Vad har du ätit i dag? Mat
84. Vad har du för utbildning? Har it utbildat mig till nå än 
85. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? öronen. hahhah.
86. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? det mesta
87. Vilken är din bästa egenskap? ärlig
88. Vilken är din sämsta egenskap? har många.
89. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Inte en enda
90. Saknar du något? Yeppp
91. Är det viktigt att fira födelsedagar? Men jaa, speciellt min, ahah.
92. Vad gör dig ledsen? Massor
93. Vad gör dig glad? Det mesta
94. Har du varit gift eller förlovad? 
95. Vad ska du göra i helgen? Vara med mina vänneeer
96. Vad är det knasigaste du gjort? Är alltid knasig
97. Vad har du för laster? Wut?
98. Vem är din förebild? Har ingen förebild
99. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Kolla facebook


Onsdag

2012-12-05 - 15:06:32 | Lisa | 0 kommentarer
Hej på er. Kom just från skolan och skulle inväntat två grappar, men det blir att vi hittar på något till helgen istället. Blir bra det såå. Ska ta det lugnt och göra lite so arbete nu och sedan sova, haha. hejdå.

Inspo.

2012-12-04 - 19:06:35 | Lisa | 0 kommentarer
 1881247_large
Hade tänkt köra värsta inspo inlägget men kom inte på mer än en mening.
"Det finns så mycket bra med vinter, såsom snön och
mysiga filmkvällamed nån/några man gillar."'
Så såg det ut. Men efter mening tog det stopp. Poff, brak, pang. All min insperation för att skriva ett litet inspo inlägg bara försvann. I alla fall hejdå, "I'm out bitches". 

Snöö

2012-12-04 - 18:58:49 | Lisa | 1 kommentarer
Tumblr_mef9cny1fv1ql477co1_500_large
Hej på er. Nu är det bara två och en halv vecka kvar tills jullovet, känns så otroligt skönt att skippa skolan. Hänt lite små saker på skolan som gjort mig lite ledsen men är ändå så sjukt glad för att mina kompisar finns där. Idag har jag inte gjort ett piss förutom att jag har gjort bort ett svenska prov, galet skönt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och tyvärr missar jag ridningen då vi inte har någon bil. Hade verkligen lust att fara och hoppa bana men jaja, får väl ta en lång dusch istället och lägga mig tidigt. Har även sovmorgon imorgon, vilket känns himla skönt. Få sova ut och inte tänka så mycket. Sedan efter skolan någon gång kommer två grabbs hit och vi lär väl hitta på nå roligt. Bye. Juste, tänkte bara säga att det har landat tusen tals snöflingor på marken.

Söndag.

2012-12-02 - 15:50:51 | Lisa | 0 kommentarer
 
Hejhej. Gårdagen var gode så rolig, vid fem tiden stack jag och familjen iväg till  pappas företag och där skrattades det och kördes bil-spel. Senare mot sjutiden for alla tjugofyra pers till laponia och åt ett sådär julbord. Stannade där tills klockan var kvart över ett, halv två. Idag har jag inte gjort ett piss. Bara suttit och tagit det lugnt och ska fortsätta med det tills klockan blir kvart i fem då brorsan hämtar mig och skjutsar mig till bussen. Hade.

Välkommen.

2012-12-01 - 01:55:05 | Lisa | 0 kommentarer
Tumblr_meazg7fhr11r4y4qho1_500_large
Jamen då har dagen kommit, första december av 2012. Åh va skönt. nu är det bara tjugotre dagar kvar tills julklapparna öppnas och trettio dagar kvar tills 2013 börjar. Jag längtar mer till 2013 än julafton. Åh så skönt med en ny start. I alla fall med det här inlägget ville jag bara säga att JULKALENDERN börjar idag. Hejdå.